Workshops
De neus op de feiten of juist een frisse blik?

Wij verzorgen spraakmakende presentaties of workshops

Ben je binnen je organisatie op zoek naar diepgang en bewustwording van je rol als werkgever? Jouw management inspireren om het beste uit de eigen mensen te halen? Laat je dan verrassen door een interactieve workshop om jouw werkgeverschap naar een hoger niveau te tillen.

Onze workshops bieden wij in twee smaken.
Tijdens onze 'Quick win - workshop' zullen we jouw organisatie of team interactief meenemen middels een op maat gemaakte presentatie, gevolgd door een sparringsessie waarin we enkele elementen van ons HEBPIE-model op jouw organisatie reflecteren.
Na deze 3 uur durende workshop zit je vol energie, heb je een beeld van je mogelijke kwetsbaarheden en kun je difrect je Quick Wins verzilveren. Deze Quick win-workshop bieden wij aan voor slechts € 875,- excl. BTW en reiskosten.

Naast onze 'Quick win-workshop kun je ook kiezen voor onze uitgebreide  incompany training/workshop

Presentatie op maat voor jouw organisatie of businessclub

Wil je jouw managementteam of businessclub verrassen met een dynamische presentatie? Onze lezingen zijn fris, pragmatisch en interactief.
Aangepast op jullie gezelschap of specifieke wensen, verzorgen wij een lezing of interactieve workshop op maat.
Meer geïnteresseerd in een HR-perspectief of een employer branding perspectief? Of juist een combi? Wij laten een blijvende indruk achter. De presentatie kunnen we op maat verzorgen, waarbij wij een tarief hanteren afhankelijk van de grote van het publiek en de gewenste duur. Presentaties al vanaf € 375,- excl. BTW en reiskosten

Mogen we jouw organisatie een spiegel voorhouden?

Grote kans dat we je weten te prikkelen in een gesprek. We komen graag kennismaken. Geheel vrijblijvend, maar met blijvende indruk.

Eerst even bellen? We helpen je graag verder!

Je kan even bellen met Rob of Erik

Of stuur een mailtje naar onderstaand e-mailadres en je hoort zo snel mogelijk van ons.