Samen creëren we een ijzersterk Employer Brand

Hoppa, wij gaan jouw organisatie naar nieuwe hoogten tillen. Samen toewerken aan het woest aantrekkelijk maken van jouw werkgeverschap, daar gaat ons hartje sneller van kloppen.

Bij ons draait alles om snelle, pragmatische en doeltreffende aanpak. Want wij begrijpen dat het creëren van een sterke werkgeversreputatie niet alleen cruciaal is, maar ook een constante uitdaging vormt.

Laten we je meenemen in onze stapsgewijze aanpak.

Hoe ziet dat er uit?

STAP 1

Snappie

Onze aanpak begint met het 'snappen/begrijpen' van jouw organisatie. Wat is je DNA? Hoe ruikt jouw organisatie? Wat zijn je doelen? Wat drijft jouw medewerkers? We willen de kern van je bedrijf begrijpen voordat we aan de slag gaan.

STAP 2

Stratego

We gaan natuurlijk niet als de spreekwoordelijk “kip zonder kop” rond rennen, maar werken vanuit een helder plan. Download ons White paper en je kunt eenvoudig zelf aan de slag. Wil je het maximale resultaat of vind je het tof om te sparren? Laat je bij de hand nemen door onze strategische kanjers, zodat we in co-creatie een fantastisch en winnend plan opleveren. We offer “value for money”

STAp 3

Bamos

“Kein geloel" (bron: Ernst Happel), maar actie! We zetten jouw strategie om in tastbare stappen en bouwen jouw employer brand uit tot een onweerstaanbaar merk in de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om het verbeteren van je imago, het realiseren van interactie of het creëren van boeiende content, we zetten de juiste stappen op het juiste moment.

STAP 4

Thermometer

Maar wat is succes zonder metingen? We geloven in het belang van gegevens en analyses, en daarom omarmen we 'Meten' als een essentieel onderdeel van onze aanpak. We willen weten of onze activiteiten bijdragen aan een sterker employer brand. Trekken we meer getalenteerde mensen aan? Houden we onze huidige medewerkers betrokken en gemotiveerd? Alleen met betrouwbare metingen kunnen we deze vragen beantwoorden en voortdurend onze strategie bijschaven voor het beste resultaat.

STAP 5

Proosten

Na al dit harde en toegewijde werken, gaan we met de resultaten en een fles bubbels onder de arm, proosten op het resultaat. Voor je het weet, vindt iedereen alles maar gewoon. Be good and tell it!

Laten we samen jouw organisatie naar nieuwe hoogten tillen, toch?

Kijk hier voor de prijzen of neem contact op met Rob

Mogen we jouw organisatie een spiegel voorhouden?

Grote kans dat we je weten te prikkelen in een gesprek. We komen graag kennismaken. Geheel vrijblijvend, maar met blijvende indruk.

Eerst even bellen? We helpen je graag verder!

Je kan even bellen met Rob of Erik

Of stuur een mailtje naar onderstaand e-mailadres en je hoort zo snel mogelijk van ons.