Training/workshop

Wil jij en je team via een interactieve (incompany) training of workshop weten waar je als organisatie staat en wat nodig is om de aantrekkelijkste werkgever te worden?

Dan gaat deze training/workshop een 'match made in heaven' zijn.

Low angle businessman duotone
Hoe de Incompany training er uit ziet, vraag je?
Hart gekleurd

Voorbereiding

Na een gedegen voorbereiding door ons, dompelen we jullie, onder leiding van één van onze kanjers en 4 tot 7 deelnemers van jullie organisatie, onder en komen pas weer boven als we alles helder op het netvlies hebben.

Start

We starten de training met een heldere presentatie over alle elementen van aantrekkelijk werkgeverschap middels onze eigen ontwikkelde HEPBIE-model.

SPIEGELEN

Daarna gaan we samen en interactief jullie organisatie spiegelen aan alle relevante elementen. We zoeken en benoemen zowel de kracht als de open zenuwen van jullie organisatie. Vervolgens rangschikken we ze tot een actieplan inclusief KPI’s.

Helder beeld

Na deze sessie heb je als organisatie een helder beeld van je kracht en de knelpunten, inclusief een road to succes. De resultaten vertalen we naar jouw specifiek HEBPIE-hart, waaarbij de kleuren de knelpunten en urgentie weerspiegelen. Aanvullende zorgen we voor een heldere actielijst.

En dat alles voor een bescheiden investering van slechts € 2.495,00 all-in.

Let's go!

Durf jij het aan om je organisatie een prettige, doch niets verbloemende spiegel voor te houden? Zo ja, neem dan contact met ons op en we plannen een geschikt moment!

Mogen we jouw organisatie een spiegel voorhouden?

Grote kans dat we je weten te prikkelen in een gesprek. We komen graag kennismaken. Geheel vrijblijvend, maar met blijvende indruk.

Eerst even bellen? We helpen je graag verder!

Je kan even bellen met Rob of Erik

Of stuur een mailtje naar onderstaand e-mailadres en je hoort zo snel mogelijk van ons.