Hoe betoverend is jouw werkgeversaura? Ontdek de magie van Employer Branding!

Je kent het wel: die eerste date-vibes, zenuwen gieren door je keel, handen zweten... Maar dan niet voor de liefde van je leven, maar voor de liefde van je carrière.

Welkom in de wondere wereld van Employer Branding, waar eerste indrukken goud waard zijn en jouw bedrijf de prins(es) op het witte paard kan zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat je die droomkandidaten niet alleen naar rechts laat swipen, maar ze ook een 'match made in heaven' laat voelen?

Hier bij agency Hoeaantrekkelijkbenikalswerkgever, de Cupido's van de Employer Branding, weten we precies hoe we jouw werkgeversmerk kunnen transformeren van 'gewoontjes' naar 'geweldig'. En nee, je hoeft geen sprookjeskasteel te bezitten of op een wit paard naar het werk te komen (al zou dat best cool zijn, toegegeven).

Toon je ware kleuren

Bij Employer Branding gaat het erom je authentieke zelf te laten zien. Net als in de liefde, is eerlijkheid het langst. Laat zien wat je uniek maakt. Heb je een kantoorhond die de show steelt tijdens Zoom-calls? Zet hem in de spotlight! Flexibele werkuren waardoor je werknemers hun kinderen van school kunnen halen? Vertel erover! Het zijn deze kleine dingen die grote liefde op het eerste gezicht veroorzaken.

Verras en verleid

Saaie vacatureteksten en eindeloze opsommingen van vereisten zijn zó 2010. We leven in het tijdperk van TikTok, memes en snelle content. Waarom zou jouw jobadvertenties dan saai maken? Wij helpen je om creatief uit de hoek te komen. Denk aan een vacature in de vorm van een datingprofiel: "Gepassioneerd bedrijf zoekt avontuurlijke developer voor lange wandelingen in de cloud..."

Laat ze niet ghosten

In de wereld van Employer Branding is communicatie key. Niets zo frustrerend als die perfecte match die plots van de aardbodem verdwijnt, toch? Wij zorgen ervoor dat je communicatie zo helder en aantrekkelijk is, dat je sollicitanten blijven terugkomen voor meer. Feedbacklussen, snelle reacties en een persoonlijke aanpak? Check, check, dubbelcheck.

Word de soulmate voor je werknemers

Het gaat niet alleen om het aantrekken; het behouden van je werknemers is minstens zo belangrijk. Wij toveren je werkomgeving om in een plek waar liefde, respect en waardering de boventoon voeren. Van onboarding tot pensioen, we zorgen ervoor dat elke fase in de werknemersreis voelt als een jubileum.

Klinkt dit als de perfecte match?

Bij agency Hoeaantrekkelijkbenikalswerkgever zijn we meer dan een Employer Branding bureau; we zijn je wingman in de wereld van werkgeversaantrekkelijkheid. Laten we samen de liefdesverhalen van je toekomstige werknemers schrijven. Want zeg nou zelf, wie wil er nu geen deel uitmaken van een liefdesverhaal dat begint bij jouw bedrijf?

Swipe rechts naar succes met ons aan je zij. Waar ware werkgeversliefde begint.

Mail of bel met Erik of Rob voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Mogen we jouw organisatie een spiegel voorhouden?

Grote kans dat we je weten te prikkelen in een gesprek. We komen graag kennismaken. Geheel vrijblijvend, maar met blijvende indruk.

Eerst even bellen? We helpen je graag verder!

Je kan even bellen met Rob of Erik

Of stuur een mailtje naar onderstaand e-mailadres en je hoort zo snel mogelijk van ons.