Introductie Hoe Aantrekkelijk Ben Ik Als Werkgever

01-05-2023

We zijn verheugd om je op de hoogte te brengen van onze nieuwste samenwerking tussen de HR-professionals van maatwerk HRM en de HR-marketeers van Park1. We hebben onze krachten gebundeld om een uitgebreide en unieke analyse te ontwikkelen die jouw organisatie helpt inzicht te krijgen in hoeverre deze aantrekkelijk is voor zowel nieuwe als bestaande medewerkers.

Deze analyse, genaamd 'Hoe aantrekkelijk ben ik als werkgever', biedt directeuren en HR-managers inzicht in de staat van hun organisatie, zowel intern als extern. Hiermee kunnen zij (soms confronterende) inzichten opdoen over hoe aantrekkelijk, of niet, hun organisatie is voor medewerkers.

Met de unieke samenwerking tussen maatwerk HRM en Park1 is een 360-graden analyse ontstaan, waarmee je de volgende aspecten van jouw organisatie kunt evalueren:

  • Arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden
  • Bedrijfscultuur en werksfeer
  • Groei- en ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers
  • Imago en merkwaarde in de markt
  • Retentie en tevredenheid van bestaande medewerkers

Daarnaast bieden wij ook presentaties en lezingen over dit belangrijke onderwerp aan. Een uitstekende kans om samen met uw team of collega's te verkennen hoe je jouw organisatie nog aantrekkelijker kunt maken en te leren van best practices uit de branche.

Om een presentatie of lezing te boeken, of om meer te weten te komen over onze 'Hoe aantrekkelijk ben ik als werkgever' analyse, nodigen wij je uit om onze website te bezoeken of contact met ons op te nemen via info@hoeaantrekkelijkbenikalswerkgever.nl of 077-303 05 00.

Zowel Erik als Rob helpen je graag.

Mogen we jouw organisatie een spiegel voorhouden?

Grote kans dat we je weten te prikkelen in een gesprek. We komen graag kennismaken. Geheel vrijblijvend, maar met blijvende indruk.

Eerst even bellen? We helpen je graag verder!

Je kan even bellen met Rob of Erik

Of stuur een mailtje naar onderstaand e-mailadres en je hoort zo snel mogelijk van ons.